عنوان تاثیر استفاده از گندم و مکمل زایلاناز در جیره غذایی بر عملکرد تولید، حفظ مواد مغذی و فعالیت آنزیمی درونی روده مرغ تخمگذار

تاثیر استفاده از گندم و مکمل زایلاناز در جیره غذایی بر عملکرد تولید، حفظ مواد مغذی و فعالیت آنزیمی درونی روده مرغ تخمگذار|41008991|flu|
هم اکنون فایل با مشخصه ی تاثیر استفاده از گندم و مکمل زایلاناز در جیره غذایی بر عملکرد تولید، حفظ مواد مغذی و فعالیت آنزیمی درونی روده مرغ تخمگذار وارد وب شده اید برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید. فعالیت آنزیمی روده, عملکرد مرغ تخم گذار, pH , گندم,زایلاناز

ادامه

چکیده

آزمایشی به منظور مطالعه تاثیر گنجاندن یک رقم گندم (محتوی میزان زیادی از پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای) و مکمل زایلاناز در جیره غذایی بر عملکرد تولید و pH دستگاه گوارش، حفظ مواد مغذی و فعالیت آنزیم روده‌ای در مرغ‌های تخمگذار Hy-Line W-36 از سن 25-47 هفتگی طراحی شد. این آزمایش با 8 تیمار که هر کدام 4 سطح گندم (0 ، 23 ، 46 ، و 69 % ) و 4 سطح آرابینوکسیلان 3، 3/3، 6/3 و 9/3% داشتند و بدون مکمل زایلاناز و یا به همراه آن بودند، انجام شد. هر تیمار 5 بار تکرار شد. در کل دوره آزمایش با افزایش سطح گندم در جیره غذایی، وزن تخم مرغ ( P <0.05) و جرم تخم مرغ ( P <0.01) و نسبت تبدیل غذایی ( P <0.05) کاهش یافت، اما ADFI و تولید تخم مرغ تحت تاثر تیمار قرار نگرفت. مکمل زایلاناز تولید تخم مرغ ( P <0.05) ، جرم تخم مرغ ( P <0.01) و نسبت تبدیل غذایی ( P <0.01) را بهبود داد. جیره‌ی غذایی در هیچ سنی بر کیفیت تخم مرغ تاثیر نگذاشت، به جز ضخامت پوسته که در 47 هفتگی با مکمل زایلاناز ( P <0.05) بهبود یافت. pH ارگان های مختلف دستگاه گوارش تحت تاثیر گنجاندن گندم یا مکمل زایلاناز در جیره قرار نگرفت. با استفاده از گندم (P <0.001) و مکمل زایلاناز (P <0.001) ، ویسکوزیته روده در تمام سنین کاهش یافت. قابلیت هضم چربی (P <0.001) با افزایش سطح گندم کاهش یافت، اما محتوای AMEn جیره‌های غذایی (P <0.05) و حفظ نیتروژن تحت تاثیر قرار نگرفت. استفاده از گندم، میزان آمیلاز (33 هفتگی)، لیپاز (33 هفتگی)، و فعالیت آمینوپپتیداز (47هفتگی) در دوازدهه و نیز فعالیت لیپاز در ژوژنوم در 47 هفتگی را افزایش داد. با این حال، مکمل زایلاناز بر فعالیت هیچ یک از آنزیم های مورد مطالعه تاثیری نگذاشت. بنابراین به این صورت نتیجه گیری شد که با مکمل زایلاناز، بسیاری از اثرات منفی استفاده از گندم در رژیم غذایی کاهش می‌یابد و یا حتی به صفر می‌رسد. گندمی که محتوای پلی ساکارید غیر نشاسته ای بالایی دارد (رقم پیشتاز) را می توان تا 69% در جیره غذایی مرغ تخمگذار، بدون تاثیر منفی عملکرد پرنده استفاده کرد، به شرطی که مکمل زایلاناز نیز افزوده شده باشد.

واژگان کلیدی: فعالیت آنزیمی روده، عملکرد مرغ تخم گذار، pH ارگان، گندم، زایلاناز.

جزییات بیشتر


  • عنوان پاورپوینت آشنایی با کاربرد مکمل های غذایی

  • مكمل غذایی – ورزشی حاوی چه موادی است؟ انواع و مقادیر مختلف مواد غذایی شامل كربوهیدراتها، پروتئین ها، چربی ها، املاح، مواد معدنی و ویتامین ها مكملهای ورزشی
  • مکمل های غذایی,علت مصرف مکملهای غذایی ورزشی ,تفاوت مکمل غذایی با غذا


  • عنوان بررسی اثر تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم

  • هدف از این مقاله می باشد مشخصات فایل تعداد صفحات16حجم0/33 کیلوبایت فرمت فایل اصلیdoc توضیحات کامل دانلود مقاله رشته کشاورزی چکیده به منظور بــررسی عملکرد و اجزا
  • ارقام گندم,عملکرد ارقام گندم,اجزای عملکرد ارقام گندم,اثر تراکم بوته بر عملکرد ارقام گندم,اثر تراکم بوته بر اجزای عملکرد ارقام گندم,بررسی اثر تراکم بوته بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم


  • عنوان پاورپوینت ریز مغذی های مهم در کودکان

  • دانلود ، با فرمت ppt و در 54 اسلاید قابل ویرایش. بخشی از متن پاورپوینت: آهن کمبود آهن که پیش ساز کم خونی فقر آهن است شایع ترین بیماری کمبود تغذیه ای است در تمام
  • ریز مغذی های مهم در کودکان, دانلود پاورپوینت ریز مغذی های مهم در کودکان, پاورپوینت در مورد ریز مغذی های مهم در کودکان, تحقیق ریز مغذی های مهم در کودکان, پاورپوینت درباره ریز مغذی های مهم در کودکان, پاورپوینت راجع به ریز مغذی های مهم در کودکان, پاورپو,,,


  • عنوان بررسی ریز مغذی ها در فناوری ماکارونی

  • در دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی به می پردازیم مشخصات فایل تعداد صفحات101حجم8/14 کیلوبایت فرمت فایل اصلیdoc توضیحات کامل دانلود پایان نامه رشته صنایع غ
  • ماکارونی غنی شده,غنی سازی ماکارونی,تاریخچه ماکارونی در ایران و جهان,دانلود پایان نامه ماکارونی,غنی‌سازی مواد غذایی,بررسی ریز مغذی ها در فناوری ماکارونی,دانلود پایان نامه غنی سازی ماکارونی,دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی



  • عنوان پاورپوینت درباره ریز مغذی های مهم در کودکان

  • این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 54 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این پاورپوینت و اطمینان از خرید، مطالب
  • پاورپوینت,ریز مغذی های مهم در کودکان,پاورپوینت پزشکی


  • عنوان پاورپوینت ریز مغذی ها در 26 اسلاید

  • دانلود با فرمت pptx مشخصات فایل تعداد صفحات26حجم46/662 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود پاورپوینت ریز مغذی ها جهت رشته مدیریت در قالب 26 اسلاید و
  • پاورپوینت ریز مغذی ها,دانلود پاورپوینت ریز مغذی ها,پاورپوینت ریز مغذی ها در کشاورزی,پاورپوینت ریز مغذی ها در بدنسازی,پاورپوینت ریز مغذی ها و مکمل ها


  • عنوان پاورپوینت تغذیه و طبقه بندی عوامل مغذی بر اساس کاربرد آنها

  • دانلود در 32 اسلاید با فرمت pptx مشخصات فایل تعداد صفحات32حجم288/843 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود جهت رشته مدیریت در قالب 32 اسلاید و با فرمت
  • پاورپوینت تغذیه,دانلود پاورپوینت تغذیه,پاورپوینت درباره تغذیه ورزشی,پاورپوینت پاورپوینت تغذیه در بدنسازی,پاورپوینت تغذیه و طبقه بندی عوامل مغذی بر اساس کاربرد آنها,


  • عنوان پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارنده ها)

  • مشخصات فایل: عنوان: پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی (بازدارندهها) قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 34 اسلاید فهرست مطالب: مقدمه عناصر ضد مغذی - بازدارندهها بازد
  • پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی بازدارنده ها,بررسی عناصر ضد مغذی,عناصر ضد مغذی,تحقیق عناصر ضد مغذی,بازدارنده های پروتئینی ,بازدارنده های معدنی,بازدارنده های ویتامینه,بازدارنده ها در چربی,بازدارنده ها در کربوهیدراتها ,بازدارنده های پروتئازها,محدودكننده تریپسین و كیموتریپسین ,مکانیسم اثر منفی محصول جنبی تریپسین در تحریک فعالیت پانکراس


  • عنوان پاورپوینت عناصر ضد مغذی - بازدارنده ها

  • مقدمه اهمیتبررسیعناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک:اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک:70% هزینه های پرورشی مربوط به غذاست.بسیاری از غذا ها بطور
  • عناصر ضد مغذی ,بازدارنده های پروتئازها ,بازدارنده های پروتئینی ,لکتینها,تانن ها ,ساپونین ها ,کاناوانین ,بازدارنده های چربی ,اروسیک اسید


  • عنوان پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی، بازدارنده ها

  • پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی-بازدارندهها در 43 اسلاید قابل ویرایش مقدمه اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک: 70% هزینه های پرورشی مربوط به غذاست.
  • دانلود پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی بازدارنده ها,تحقیق بررسی عناصر ضد مغذی بازدارنده ها,مقاله بررسی عناصر ضد مغذی بازدارنده ها,پاورپوینت بررسی عناصر ضد مغذی بازدارنده ها,بررسی عناصر ضد مغذی بازدارنده ها,عناصر ضد مغذی,بازدارنده ها


  • عنوان دانلود پاورپوینت عناصر ضد مغذی بازدارنده ها 43 اسلاید

  • قسمتی از محتوی پاورپوینت تعداد اسلاید : 43 صفحه بسم الله الرحمن الرحیم عناصر ضد مغذی - بازدارندهها فرید شریعتمداری دانشیار گروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاور
  • دانلود عناصر ضد مغذی بازدارنده ها 43 اسلاید,تحقیق عناصر ضد مغذی بازدارنده ها 43 اسلاید,مقاله عناصر ضد مغذی بازدارنده ها 43 اسلاید,عناصر ضد مغذی بازدارنده ها 43 اسلاید


  • عنوان جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی

  • auto;text-align:center;line-height:normal;direction:ltr;unicode-bidi:embed align=center> mso-fareast-font-family:Times New Roman;color:red lang=FA>جزوه می
  • دانلود جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی , دانلود جزوه , میکروبیولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی , دانلود , جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی , رشته مهندسی صنایع غذایی , کسب درآمد اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت , ,,,


  • عنوان جزوه تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی

  • auto;text-align:center;direction:ltr;unicode-bidi:embed align=center> mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family: C
  • دانلود جزوه تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی , دانلود جزوه , تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی , دانلود , جزوه تکنولوژي مواد غذایی , رشته مهندسی صنایع غذایی , کسب درآمد اینترنتی , کسب درآمد از اینترنت, فروشگاه فایل


  • عنوان پروپوزال رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی

  • این فایل یک نمونه پروپوزال آماده و تکمیل شده رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، می‌ باشد که طبق اصول و استانداردهای پروپوزال نویسی نگارش
  • دانلود پروپوزال رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی , پروپوزال آماده مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی , دانلود پروپوزال آماده رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی گرایش تکنولوژی مواد غذایی , نمونه پروپوزال آماده برای,,,


  • عنوان جزوه آموزشی میکروبیولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی

  • دانلود جزوه آموزشی میکروبیولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی، در قالب pdf و در 127 صفحه. توضیحات: این جزوه آموزشی جز مجموعه جزوات آمادگی آزمون کارشناسی ار
  • جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی,جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی pdf,جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی پارسه,جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی دانشگاه تهران,دانلود جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی,جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی کنکور,جزوه میکروبیولوژي مواد غذایی کنکو


  • عنوان جزوه آموزشی تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی

  • دانلود جزوه آموزشی تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی، در قالب pdf و در 498 صفحه. توضیحات: این جزوه آموزشی جز مجموعه جزوات آمادگی آزمون کارشناسی ارشد ر
  • جزوه تکنولوژي مواد غذایی,دانلود جزوه تکنولوژي مواد غذایی,تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی,جزوه تکنولوژي مواد غذایی کنکور,دانلود جزوه تکنولوژي مواد غذایی کنکور,تکنولوژي مواد غذایی کنکور ارشد,دانلود جزوه تکنولوژي مواد غذایی کنکور ارشد


  • عنوان پاورپوینت مواد غذایی و گروه های غذایی

  • دانلود جهت رشته پزشکی در قالب 30 اسلاید و با فرمت pptx مشخصات فایل تعداد صفحات30حجم228/95 کیلوبایت فرمت فایل اصلیppt توضیحات کامل دانلود جهت رشته پزشکی در قالب
  • پاورپوینت گروه های غذایی,دانلود پاورپوینت گروه های غذایی,پاورپوینت درباره گروه های غذایی,پاورپوینت مواد غذایی,دانلود پاورپوینت مواد غذایی,پاورپوینت درباره مواد غذایی


  • عنوان پاورپوینت ايمنی مواد غذایی و امنیت غذایی

  • دانلود در 37 اسلاید با فرمت pptx مشخصات فایل تعداد صفحات37حجم382/746 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود جهت رشته تغذیه در قالب 37 اسلاید و با فرمت
  • پاورپوینت ايمنی مواد غذایی,پاورپوینت ایمنی غذایی چیست,پاورپوینت عوامل شیمیایی فساد مواد غذایی,پاورپوینت عوامل آلوده کننده مواد غذایی


  • عنوان جزوه تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی

  • دانلود جزوه تکنولوژي مواد غذایی ، در قالب Pdf و در 498 صفحه. توضیحات: این جزوه جز منابع آمادگی آزمون کارشناسی ارشد سراسری رشته مهندسی صنایع غذایی می باشد که به
  • جزوه تکنولوژي مواد غذایی,جزوه تکنولوژي مواد غذایی کنکور,جزوه تکنولوژي مواد غذایی برای کنکور,دانلود جزوه تکنولوژي مواد غذایی,دانلود جزوه تکنولوژي مواد غذایی کنکور,جزوه تکنولوژي مواد غذایی ارشد,دانلود جزوه تکنولوژي مواد غذایی ارشد


  • عنوان پاورپوینت عوامل مهم و تاثیر گذار در تولید گندم

  • دانلود پاورپوینت عوامل مهم وتاثیر گذار در تولید گندم مشخصات فایل تعداد صفحات46حجم1463/63 کیلوبایت فرمت فایل اصلیpptx توضیحات کامل دانلود پاورپوینت عوامل مهم و ت
  • پاورپوینت گندم و اهمیت آن,پاورپوینت تولید گندم,پاورپوینت مدیریت علف های هرز گندم,دانلود پاورپوینت عوامل تاثیر گذار در تولید گندم




  • عنوان کاربرد نانوفناوری در حفظ محیط زیست در فعالیت های صنایع بالا دستی نفت و گاز

  • در دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته نفت به می پردازیم مشخصات فایل تعداد صفحات12حجم0/159 کیلوبایت فرمت فایل اصلیdoc توضیحات کامل دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته ن
  • گرافن,صنایع بالا دستی نفت و گاز,افزایه های پلیمری نانومتری,دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته نفت,نانو در صنعت نفت,کاربرد نانو در صنایع نفت و گاز,کاربرد نانوفناوری در حفظ محیط زیست در فعالیت های صنایع بالا دستی نفت و گاز


  • عنوان پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

  • دانلود مشخصات فایل تعداد صفحات23حجم238/378 کیلوبایت فرمت فایل اصلیppt توضیحات کامل دانلود جهت رشته شیمی در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و ب
  • دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز,دانلود پاورپوینت درمورد روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز




  • عنوان پاورپوینت سینتیک شیمیایی و آنزیمی

  • توضیحات: دانلود پاورپوینت با موضوع سینتیک شیمیایی و آنزیمی، در قالب ppt و در 20 اسلاید، قابل ویرایش. بخشی از متن پاورپوینت: درجه واکنش:معادله سرعت که حاوی غلظت
  • واکنش های مرتبه دوم,سینتیک در شیمی فیزیک,سینتیک شیمیایی pdf,تئوری سینتیک شیمیایی,مدل سینتیکی شبه مرتبه اول چیست,نیمه عمر واکنش مرتبه دوم,سینتیک شیمیایی پیشرفته,گزارش کار سینتیک شیمیایی


  • عنوان روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

  • فروکتوز مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارداین قند بصورتطبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و ب
  • فروکتوز,ترکیب کتونی لوولوز ,خصوصیات حسی فروکتوز,آنالیز فروکتوز ,راههای استخراج فروکتوز



  • عنوان دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

  • مقدمه : فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مق
  • روش های استخراج آنزیمی ,استخراج شیمیایی فروکتوز,فروکتوز,مونو ساکارید,محصولات غذایی,گلوکز و قندهای مشابه


  • عنوان تحقیق مواد نیروزا و مکمل‌ ها

  • دانلود ، در قالب word قابل ویرایش و در 52 صفحه. توضیحات: در نگاه اول واژه نیروزا به معنای هر چیزی است که به فعالیت بدن کمک کند. متأسفانه، هماکنون اکثر مردم گمان
  • مواد نیروزا و مکمل‌ها,تحقیق مواد نیروزا و مکمل‌ها,مواد نیروزا ,دانلود مواد نیروزا و مکمل‌ها,دانلود تحقیق مواد نیروزا و مکمل‌ها,دانلود مواد نیروزا



  • عنوان پاورپوینت -تاثیر عوامل درونی وبیرونی برسلامت روان -فرمتpptx در30اسلاید

  • روانشناسی، سلامت روان چیست،عوامل بیرونی،چگونه از روان خود محافظت کنیم، گوشه گیری، کمرویی،ملاك های سلامت روان،عوامل اجتماعی و سلامت روانی،سلامت معنوی و روانی، تع
  • روانشناسی, سلامت روان چیست,عوامل بیرونی,چگونه از روان خود محافظت کنیم, گوشه گیری, کمرویی,ملاک های سلامت روان,عوامل اجتماعی و سلامت روانی,سلا?


  • عنوان پاورپوینت تاثیر عوامل درونی و بیرونی بر سلامت روان

  • دانلود پاورپوینت با موضوع تاثیر عوامل درونی و بیرونی بر سلامت روان، در قالب pptx و در 30 اسلاید، قابل ویرایش، شامل: مقدمه سلامت روانی چیست؟ ملاك‌های سلامت روان
  • سلامت روان چیست,سلامت روانی چیست؟, ملاك‌های سلامت روان, عوامل موثر بر سلامت روانی, سلامت معنوی و روانی, سلامت روانی جامعه, راه های بهبود سلامت روانی جامعه, تاثیر عوامل درونی و بیرونی بر سلامت روان, تاثیر عوامل درونی بر سلامت روان



  • عنوان پرسشنامه بررسی تاثیر فعالیت های مدیریت کیفیت بر روی عملکرد تجاری سازمان ها

  • دانلود پرسشنامه فعالیت های مدیریت کیفیت بر روی عملکرد تجاری سازمان ها بر گرفته شده از پایان نامه تایید شده کارشناسی ارشد مشخصات فایل تعداد صفحات3حجم0/12 کیلوبای
  • پرسشنامه مدیریت کیفیت,پرسشنامه عملکرد تجاری,پرسشنامه فعالیت های مدیریت کیفیت,پرسشنامه عملکرد تجاری سازمان ها,پرسشنامه فعالیت های مدیریت کیفیت,دانلود پرسشنامه استاندارد مدیریت کیفیت جامع,دانلود پرسشنامه مدیریت کیفیت جامع,پرسشنامه استاندارد مدیریت کیفیت فراگیر


  • عنوان گزارش کارآموزی صنایع غذایی، کارخانه آرد گندم

  • مقدمه: فرآیند تولید آرد شامل مراحل مختلف از مرحله ورود گندم به کارخانه تا خروج آرد نهایی میباشد .آرد، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع غذاها است. ماده ی پودر ما
  • کارآموزی کارخانه آرد گندم,گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم,کارورزی کارخانه آرد گندم,دانلود کارآموزی کارخانه آرد گندم,دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم,دانلود گزارش کار کارخانه آرد گندم,خرید گزارش کارآموزی کارخانه آرد گندم,خرید گزارش کارورز


  • عنوان گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم

  • منشا گندم به درستی روشن نیست ، هرودوت مورخ معروف یونانی که یادداشت هایی از یک پیشوای مذهبی کلده راجمع آوری کرده از مطالعه آنها به این نتیجه رسیده که گندم در زما
  • تاریخچه گندم,آرد گندم,کنترل کیفی گندم,فرایند آسیاب کردن گندم,دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی در شرکت آرد روشن کاشان با عنوان آرد گندم,خرید گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی,انجام گزارش کارآموزی رشته کشاورزی و صنایع غذایی,سیستم همکاری در فروش فایل,همکاری در فروش فایل,همکاری در فروش,فروش فایل,fileina,فروشگاه ساز


  • عنوان پاورپوینت کاربرد مواد فعال سطحی در سنتز نانوذرات (بسته بندی مواد غذایی)

  • دانلود پاورپوینت با موضوع کاربرد مواد فعال سطحی در سنتز نانوذرات (بسته بندی مواد غذایی)، در قالب ppt و در 44 اسلاید، قابل ویرایش، شامل: مقدمه فن آوری و تکنولوژی
  • بسته بندی مواد غذایی,بسته بندی مواد غذایی در منزل,بسته بندی مواد غذایی در خانه,بسته بندی مواد غذایی pdf,تحقیق بسته بندی مواد غذایی,مقاله بسته بندی مواد غذایی,پاورپوینت بسته بندی مواد غذایی,پایان نامه بسته بندی مواد غذایی


  • عنوان پاورپوینت تاثیر مواد غذایی در بد اخلاقی

  • مقدمه: آیا این روزها بد خلق شده اید و تصور می کنید که همکاران یا همسرتان روی اعصاب تان رژه می روند؟ درست است که گاهی شرایط بیرونی باعث تحریک اعصاب می شوند اما ب
  • پاورپوینت تاثیر مواد غذایی در بد اخلاقی,دانلود پاورپوینت,پاورپوینت تغذیه سالم,تغذیه و خلق و خو,مواد غذایی در بد اخلاقی,پاورپوینت بد اخلاقی